逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 00:21:32

真相大白,天龍王真糸要靠愛殺幫手 ;P;P 估唔到愛殺呢招借刀殺人夠絕 ;P;P

adjestman 發表於 18-1-2016 00:23:40

;P:lol:

sai0 發表於 18-1-2016 04:20:58

真相大白,天龍王真糸要靠愛殺幫手估唔到愛殺呢招借刀殺人夠絕...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 00:21 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

借刀殺人?點借法?借邊個把刀?有無用錯成語?

逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 08:33:43

回復 23# sai0

咁咪糸雞狗合盟,想重振狗風囉,;P仲要糸奶西果隻 ;P ,越臭越興奮果隻 ;P ,睇下你地有幾忠心先 ;P

逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 08:46:08

如果愛殺今日幫天龍王糸有企圖,都仲有少少人性,如果唔糸,真糸豬狗都不如 ,枉我地一班以前一直咁支持你地既人,希望你地可以靠自己振作打殘天龍王,估唔到你地真糸要做隻奶雞西既狗 ;P

逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 08:57:30

愛殺可能被打壓得太耐,連雞欣以前話你地呀媽呀妹家姐做雞比人吊都忘記左啦,可憐、同情 :'(

逆天影片 發表於 18-1-2016 10:26:41

如果愛殺今日幫天龍王糸有企圖,都仲有少少人性,如果唔糸,真糸豬狗都不如 ,枉我地一班以前一直咁支持你 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 08:46 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

支持?你地點樣支持丫!
世族年代從來只係你地一班和平幫幫雞欣守城,
到無左世族比雞欣打,你地就喊口求我地幫手。
我地燒天龍王西湖打足一個鐘,星雨軒組一隊人企足係到睇戲一個鐘。
支持兩個字由你地把口講出黎,真係醜字都唔識寫。
星雨軒根本就係有事愛殺無事惡小。

天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27:00

無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌

逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:17:25

回復 27# 逆天影片

又關星雨軒事;P ,呢輪星雨軒紅咩,得幾個人仔打得下,個個都糸豆腐黎;P ,企你果邊有咩用 ;P ,你地叫齊人返黎都夠做,洗人幫咩 :curse:

逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:22:44

唔爭氣冇辦法 :P
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 南ser大戰