查看: 21821|回復: 56
打印 上一主題 下一主題
收起左側

cs1.6v4+zbot主程式,必定能下(不需下載工具)+vLan使用方法

關閉 [複製鏈接]
cs1.6v4+zbot
bg空間
http://www.badongo.com/file/11018425

我upload左4小時la
望置頂
(有唔明msn我,my msn: express_team@livemail.tw )掛左點add我msn

更新v19(可選擇唔更新,更新後不能+bot) : http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3306815&extra=page%3D1

vLan入Servers :去 申請論壇帳號(論壇帳號 與 vLan 帳號 一致, 請記錄好帳號名稱和密碼, 並妥善保管)完成申請後,去 download vLan 2600 正式版,down完就裝左佢,跟住打開vLan,用論壇帳號登入vLan,簡CS/HLMOD,再簡Counter-strike,芝後開CS,簡Find Servers,再簡Lan,搵到

評分

參與人數 2樂點 +3 -3 收起 理由
守衛~朗 -8 宣傳論壇/禁止使用hide
yathsing + 3 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復

洗唔洗咁多4小時!!!
回復 支持 反對

wow, good job dude, ive been waiting for this like forever, you are the man!
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

288mb wo [[bao_50]]

回復 支持 反對

+卜下吧....[[m80]]
回復 支持 反對

睇下先啦我= =...
回復 支持 反對

thx!
let me cc !
回復 支持 反對

係咪壓左架啦,要upload咁耐?-- [[tyjp-2-12]]
回復 支持 反對

yes,壓左架啦!!I upload in bg
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

電話線..哈哈
我upload都係1粒鐘就得:lol
回復 支持 反對