打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 冇野lo

以下係由乜乜網度copy番黎既._."
首先第一:冇相
第二:搶怪既唔係我
第三:我心平氣和同你講野..你就係咁講粗口
第四:只係fd唔夠講..call我過黎同你講
第五:我以個人行為擔保..絕對唔會搶人怪..(除左lag機既時候唔小心打親人地隻怪姐)
第六:我唔係人渣!我係星夢玩左成年..除左有時搞烏龍外..我的確係個良好玩家...
第7:我唔係好串
第8:唔好係樂古度講粗言穢語
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

乜乜即系咩-0-
某星夢官方認可論壇嗎-0-
回復 支持 反對

識人大哂@@?
我都識唔少人=/\=
介唔介意轉白玩下呀=]
回復 支持 反對

._.乜乜網我唔敢打出黎喇
一陣又比管理員扣我樂點- -"
乜乜係我#2個post比人扣分個個網- -"
但係大家都唔洗上乜乜網
#11係我係個度copy番黎._."
回復 支持 反對

因為回帖害我丟左幾百蚊.__."
oh算了我都吾介意-0-
做錯就系做錯-0-
放遲dd; d星錢又吾會有腳走左去既-v-"
樓主你系做錯就抵鬧架na=3=
因為比我講2句就話吾收星錢-3-笑,,,,,,     

[[其實你吾講起我都吾記得左有人話要同我收星錢._."]]
回復 支持 反對

回復 1# 的帖子

事發今日,我路過樂古,睇到樓主你個post..雖然話就話係路人唔應雞插咀
不過睇到你咁[英勇]既硬膠行為..激起左小小俠義之心,低唔住串你兩咀
所謂搶王..隻王都冇寫到你個名~_~(y理黎)
重有我想問下你幾多lv咁呢@@?
不論你高lv又好低lv又好星夢呢隻game幾時變到咁黑暗要以武器世界行先?
加上你post中包括大量粗俗字眼..
我相信鐘意打機既人都唔會差得去邊,你又唔係冇讀過書..唔通你唔知到講粗口會令到你既人格下降?我諗就算你自己有幾咁岩,但係你開個post咁[粗]好難令到人地認同你囉
做人思文小小is ok~
回復 支持 反對

其實...搶怪果果人就唔洗比人串...返而被搶果果..就比人話..e  d係咩道理- -?
都唔想講咁多..想串既..就串到夠
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

不如話你自己其身不正講o的野出黎言詞不當所以引起比人地串
你自己開post打粗口話人地,唔通你自己做得好岩?洗唔洗送番個good黎表揚下你?
道理只係對住講道理既人而講,對於滿口粗言既人,唔串到你化都真係叫做比面你囉
回復 支持 反對

大佬~
係我搶你就神早講sorry啦~
洗鬼鬥番你轉頭~
重要將我個大名post係度~
回復 支持 反對

問題係就算真係有人搶到佢怪都唔洗比佢先吹雞攪完一輪再開[粗]post出黎話又多3個人渣掛..好嚴重姐..
回復 支持 反對