打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 緊要野 識愁鬼既人同愁鬼入

唉....都係我自己信錯人
本身我天文就想同d 90lv以上ac換既
咁就有個人就add左我  佢就話想用個92lv魔統有90 399泥換
我就話我+1000m同佢換  咁講左好耐  佢話ok
我就叫佢留家電  佢話住澳門 我本身都信得人既就同佢換
我俾左天文同1000m佢分身之後   佢就係msn俾左ip pw 同email我
本身pw係16128  但佢之後就話16881288
打左之後就off左  (佢一off左我就知出事}
我都試下岩唔岩  跟住2個pw試哂都唔得 最後就post左呢個post
我個人其實都有錯   但係我想大家小心多d  記住留家電都係冇用的
我有佢電話  但唔諗住post上泥  
因為我真係唔想咁衰  電話我都唔會打  因為過左去既野就算
但大家千祈唔好信人<~~~係online game世界入邊係冇人會講真話架
希望識佢既人or愁鬼見到呢個post  可以的話俾番天文我
唔俾都可以係到留個言  可以講下佢既為人  
唔該哂 咁多位  我希望愁鬼本人會主動找我^^
呢個post係2kf post過  但係想多d人清楚佢既人同叫大家小心d=]
回復

天文...咁貴...比我實報警
回復 支持 反對

同固執個case一樣..
估佢吾到-O-!!
回復 支持 反對

-[]-聽講佢話放ac啦啵,仲要連天文放haha..
報警啦-3-"v
回復 支持 反對

放心我一定會幫你嫁

我見佢成日系w1...
我幫你

二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二
回復 支持 反對

原帖由 赤鳥 於 30-1-2008 05:57 發表
我見佢成日系w1...
我幫你

二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二

借問聲哩位先生你想點幫a_a?
回復 支持 反對

原帖由 赤鳥 於 30-1-2008 05:57 發表
我見佢成日系w1...
我幫你

識佢真人都幫唔到....
你.......點幫呢=]
回復 支持 反對

佢成日系w1 仲用d高lv ge人 一齊

我會講:
有個[雨夜暗]ge玩家
系 樂古 發帖
希望 你(愁鬼)
可以 主動 找 佢(雨夜暗)
同 比返 d野+星錢 佢(雨夜暗)。

二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二二[localimg=192,185]1[/localimg]
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

阿哥哥....佢係有心昆人既~會因為你幾句說話~就走上黎之後比返d野人-0-?
我都講左...真人識佢~同左佢講~都冇用囉=.=
回復 支持 反對

下-口-"睇唔出啵..原來佢咁衰咖?
回復 支持 反對