查看: 4860|回復: 132
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 有關版主可以對我所有貼關閉或永禁言~

太皇裝改為鍊金術士箱子隨機開出~不包括介. 以杜絕外掛繼續刷經抽裝導致太裝個價失平衡 ~~~

*箱子在港巨暫未開放~箱子成本至少唔會抵過e家太皇3寶價格~~同埋個箱入面52講明隨時抽中5个熟练的密钥-1日、半鸡汤100个、粮食30个、1个客栈使用券-30日、5个大力丸-1日、1张1亿银票、王建的腰带1个、素展名尊腰带1个、魂之手套1个、源氏手套1个、无想转生1个、幻兽命牌1个、发光戒指1个,朱蒙服装、召西努服装、封印书,其他未确认

**個箱出去入面有好野&廢野,可以吸引大家抽,擺係個箱出只少個價都唔會低得去邊~因為個箱成本都唔少(有人計過). 好似合共1e成本 最重要係唔係一開就中- -" 隨時中雞湯@@ 咁大家抽中左放番都可以賺唔少,幫助唔少窮人發達機會@v@" 我覺得今次唔算膠貼la,有建設性囉...唔好再插我好嗎=.=? 仲有,你地會話外掛識刷箱嫁麻! 咁我想講,外掛刷箱抽中太皇裝放番出去我相信佢都用左唔少成本先抽中,咁又點會平放呢?  大家試唸唸,外掛可能開左10個箱先中1件太皇3寶,而你可能開左10個箱已經中2/3件3寶,明5明= =?
單選投票, 共有 38 人參與投票
7.89% (3)
92.11% (35)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

個箱有封書就夠 :handshake
回復

又係系列貼,留個名先
不予至評
回復

又係系列貼,留個名先
不予至評
allec 發表於 19-2-2012 20:03

我點樣先可以令你接受下我d post??? 係咪真係殺左你全家,所以你句句針住晒?
回復

問左又有咩用. 有唔會真係出
回復

問題在於發現不了有問題       完
回復

有膠袋
回復

我點樣先可以令你接受下我d post??? 係咪真係殺左你全家,所以你句句針住晒? ...
KAWS 發表於 19-2-2012 20:06

你d post真係為開而開 唔通表揚你咩....
回復

1. 你吾系遊戲製作商...呢d野根本吾到你話事
2. 你甘講好似好有用..只係好似..事實依家已經大量3寶起市面流通..
你無可能叫個ser回到某個日子
回復

係到說根本沒用
回復