打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢-意見/投訴-發表區

到宜家星夢都係咁lag,成日回益唔lo,搞到d人好慘!
回復 支持 反對

Originally posted by 你是好人 at 2006-1-31 15:14:
我都要講下啦

一開始我聽到呢個名唔錯

我一時衝動買左番黍玩

一開始

冇咩野呀

冇人搶怪好快升到20幾lv

但係

我玩耐左

d人好過份呀

見人就搶

令我冇意思玩下去

我玩到40幾 ...

回溯係我最唔中意ge事~果次我明明打左幾個中~清哂d死經~佢一回~d死經右番哂黎=w=
回復 支持 反對

Originally posted by NEC at 2006-2-11 02:18:

回溯係我最唔中意ge事~果次我明明打左幾個中~清哂d死經~佢一回~d死經右番哂黎=w=

所以清死經都係慢慢清好
回復 支持 反對

玩星夢有好多高人成日都昆新人$,真係好賤,有d高lv人仲開過新人昆新人$,都唔明佢地係咩心態既!
d任務又晒人時間,抽個d野又打到出黎,真係賤!
又弄d可以加卡既劍,槍等等,又冇程式加,又冇方法加,加完5又死,加完10又死,都唔知道加黎做咩!
星夢d新野又冇新意,都唔知道弄黎做咩!唉.......諗d野又哀,我諗諗出黎個個人都唔會係好人!
買左d野之後,原來唔值$既,一d保障都冇,又唔食得,又唔值錢,唉......星夢真係要好好改善一下!
回復 支持 反對

我中bug多過你地食飯呀-.-
又比電腦食ac~又無左40m~
又比人食學會~總之咩都齊啦~
回復 支持 反對

我仲慘~~~~~     ,係咁上到上唔到,仲要一上左去好鬼快又彈game,仲有,打錯password都去到選四個sever到,我個人認為,打錯password 應唔好可以選sever個到,應去打password個到,仲有,我好心星夢開多幾個sever,成日去唔到
回復 支持 反對

PS:班gm做咩嫁,黎去公司等出涼?算啦.......星夢老笠左我地咁多錢......仲請埋d智障殘障人士番黎坐,收工出涼,***他媽的 1.冒險者印章PS:班gm做咩嫁,黎去公司等出涼?算啦.......星夢老笠左我地咁多錢......仲請埋d智障殘障人士番黎坐,收工出涼,***他媽的 1.冒險者印章
  搵條命去山頂得d禁ge垃圾。
2.小純的情書
  我又唔係紅名,要黎做咩?我用功勳換咪重好,洗鬼你送!
3.燒肉
  垃圾中的垃圾。
4.殺手藥水
  依件都算可以接受。
5.春日草頭
  我用甲殼換重好啦,打怪出得最多係精靈石同甲殼!

尼幾句講得bao_27bao_15bao_48bao_12bao_26
回復 支持 反對

PS:班gm做咩嫁,黎去公司等出涼?算啦.......星夢老笠左我地咁多錢......仲請埋d智障殘障人士番黎坐,收工出涼,***他媽的 1.冒險者印章

2.小純的情書
  我又唔係紅名,要黎做咩?我用功勳換咪重好,洗鬼你送!
3.燒肉
  垃圾中的垃圾。
4.殺手藥水
  依件都算可以接受。
5.春日草頭
  我用甲殼換重好啦,打怪出得最多係精靈石同甲殼!
[/quote]。
回復 支持 反對

唉∼依家PvP出唔到技∼叫魔銃同魔動點玩牙?依家pvp咪又係靈鬥大晒>3<
回復 支持 反對

Originally posted by 笨小ca at 2006-2-19 17:03:
唉∼依家PvP出唔到技∼叫魔銃同魔動點玩牙?依家pvp咪又係靈鬥大晒>3<

乜唔係統戰咩= =?d攻又夠高,又閃到
回復 支持 反對