查看: 2569|回復: 61
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ``ll3all3elFa:: lHappy lBirthday.*新增壽星喵既相相aUa"

8.13       ``
今日係我個乖女,,花花生日>___<v!
所以整左D圖賀1賀佢A3Av"
唔知佢識唔識睇呢-~-"..

`3年前;我係SPCA領養佢番黎o3o"
個陣佢都兩個月大.__.
話咁快就3年啦-[]-..
我做呀媽既..都老懷安慰/3\"....

因為想係星夢貼圖區開PO.
就要影星夢相._."SO問小夜豬借左隻喵黎影XD
陣間得閒就PO埋佢個可愛樣比大家睇A3A!" ((迷:鍾無艷黎-_-! 醜醜醜`
/333\! 無論人地覺得佢幾醜都好.佢點都係我個可愛乖乖女.雖然成日爪到我流血囧"

去圖oUo.

1) Special Day 13th August.
加左張TT A0A`個牆好型XD`不過唔多明顯.

2) 窮老鼠与肥花花*
張圖好有童話&貧窮feel xPP"

3) lHappy lBirthday.
A3A`買左個CAKE比花花食XDD

4) 3歲啦-333-v`
-_-`其實我唔多清楚花花實質幾多歲囧`呀媽話1年=7歲`上網睇又話1年=15歲-o-!

5) 我愛花花;花花愛我-3-v
永遠永遠都陪住我>___<v"晚晚都同我訓教豬-w-!

``````````````````````````````````````````````````````*
壽星喵既相相O3Ov"
1)係廚房o3o.佢企上張chair度-w-! 好可愛~

2)花曰:睇下我幾高貴A0A!

3)係我書房個櫃上面-_-..高高在上的感覺

4)係書臺上zZz" (小夜..尋日我係度回緊你個陣`佢就係咁訓左係度- -! 跟住條尾fing fing下)

5)又係係書臺上面zZz-   -! 成日都用我d書/筆袋當pillow`

6)係我張chair度-_-!! 佢望上黎so影左xd`呢張影得好可愛<33

7)今朝我起完身`未摺被`佢就捐左入去訓-_-!! 冬天我都會開埋暖毯比佢訓-vvv-!

END XD"CM PLX!
SEE YOU NEXT YEAR A3A.

評分

參與人數 2樂點 +3 +25 收起 理由
siu芷 + 25
小夜* + 3

查看全部評分

回復

1111左先!!\口/
好鍾意第4張 ><...可唔可以講下點整~__~??好想學呢個/_\"
第5張..令 =v="....

勁耐冇整圖"..要整返圖了-3333-再唔整我生{秀}~~~
yo*......

回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 20:48 發表
1111左先!!\口/

快到咁OAO!!!!!
-_-..點解咁多人爭第1既; 樂古奧運化? [[yoyo_150]]
回復 支持 反對

比左cm na>v<
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 20:48 發表
1111左先!!\口/
好鍾意第4張 ><...可唔可以講下點整~__~??好想學呢個/_\"
第5張..令 =v="....

勁耐冇整圖"..要整返圖了-3333-再唔整我生{秀}~~~
yo*......

-____-`咁快打完cm既`
第1張`thx m( _ _ )m"
第2張`你都覺呢xPP"
第3張`加左兩張TT-0-"唔係幾覺得淡XD
第4張`你想學咩O.O?
第5張`thx v3v"
-w-~"耐冇整就整下啦xPP.個"秀"字我都唔識打囧r2.

ps.你洗唔洗第3都搶埋[[yoyo_142]]

回復 支持 反對

好野有新作睇
但係我入到黎第一個反應係心入面爆左句粗==
今次d作品比之前果d驚人好多==....
完美好多=.=
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 13-8-2008 21:02 發表
好野有新作睇
但係我入到黎第一個反應係心入面爆左句粗==
今次d作品比之前果d驚人好多==....
完美好多=.=

OAO! 我第1時間睇到你個回覆..我O左囧!
爆粗-_____-....不是吧..做咩爆粗..'[[yoyo_148]]
但我覺得今次普通左D喎-口-!"...
冇完美的囧'..
回復 支持 反對

想知戈個係咩框框:..第4張-33333-
定一話係bh黎架-o-??

ps::...咁- -應你咋ma/口\""
有野學緊係打快d cm na!!
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 13-8-2008 21:04 發表
想知戈個係咩框框:..第4張-33333-
定一話係bh黎架-o-??

ps::...咁- -應你咋ma/口\""
有野學緊係打快d cm na!!

個個咪點點框囉-____-..

-___-學緊野就專心D吧囧
回復 支持 反對

咁我唔知叫咩框牙ma  囧囧!!
邊忽有教學@______@"??????
同埋想要你個bh/口\"  囧
回復 支持 反對