打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 遊戲將會在2月9日進行更新

關閉 [複製鏈接]
官方話2月9號更新...
我地不妨將日期+多7日...
因為官方話更新果日永遠都唔會更新...
所以...不妨等多幾日xDD
大家諗下有邊次更新係準時仲好~
應該唔多過5次=.= ...
yikhei1 發表於 3-2-2010 23:42

更新都冇5次...點會多過呢?囧
回復 支持 反對

官方話2月9號更新...
我地不妨將日期+多7日...
因為官方話更新果日永遠都唔會更新...
所以...不妨等多幾日xDD
大家諗下有邊次更新係準時仲好~
應該唔多過5次=.= ...
yikhei1 發表於 3-2-2010 23:42

你既諗法係唔錯[[mg_1_42]]
回復 支持 反對

唔期望有咩好大既更新住啦...攪反好現在既問題先啦...以往經驗更新越大出既問題越大,,,
回復 支持 反對

唔期望有咩好大既更新住啦...攪反好現在既問題先啦...以往經驗更新越大出既問題越大,,,
FUNNYCAT 發表於 4-2-2010 00:32

唔係以往...係一定
回復 支持 反對

依家d玩家真係矛盾, 冇更新話冇更新
有更新話驚有BUG
任何更新都一定風險既~ 勇敢d~BUG我日日都見架啦~何止係RCO入面呢?

BUG報告帖等你回報 XDD 樂古既人流靠你喇~ XDDD
回復 支持 反對

依家d玩家真係矛盾, 冇更新話冇更新
有更新話驚有BUG
任何更新都一定風險既~ 勇敢d~BUG我日日都見架啦~何止係RCO入面呢?

BUG報告帖等你回報 XDD 樂古既人流靠你喇~ XDDD ...
真白羊 發表於 4-2-2010 00:43

有bug唔係問題..問題係要去修復先得架..下下都等一頭半個月先攪..再唔係就等下次更新..問題一個叠一個係解決唔完架
官方係唔係應該多去留意下game既情況呢..??
回復 支持 反對

有bug唔係問題..問題係要去修復先得架..下下都等一頭半個月先攪..再唔係就等下次更新..問題一個叠一個係解決唔完架
官方係唔係應該多去留意下game既情況呢..?? ...
FUNNYCAT 發表於 4-2-2010 00:51

GM都唔多做野....
回復 支持 反對

由今天起,請各位支持RCO的玩家用任何方法去記錄底2010年官方所有誠諾,活動和公告,曰後能幫助版主向官方緊密監察,只能其望明天會......................!
回復 支持 反對

由今天起,請各位支持RCO的玩家用任何方法去記錄底2010年官方所有誠諾,活動和公告,曰後能幫助版主向官方緊密監察,只能其望明天會更......................好! ...
風中追風 發表於 4-2-2010 01:04

^^ 多謝支持
回復 支持 反對

由今天起,請各位支持RCO的玩家用任何方法去記錄底2010年官方所有誠諾,活動和公告,曰後能幫助版主向官方緊密監察,只能其望明天會更......................好! ...
風中追風 發表於 4-2-2010 01:04

唔洗記錄-.-
上官網 睇番舊既公告-.-
大把...
回復 支持 反對