查看: 3600|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

※ 王Anna ( ^_^") 車仔檔 ※ 2010 大清倉

關閉 [複製鏈接]

清貨呀清貨呀 ,, 快D黎啦

自出價錢 可議   
Milano思莫琪套
各種寶石箱子        1萬GB <---- 10箱9萬GB !
Milano思莫琪車尾燈  
Milano特維琪車前燈  
Let's Go 車窗 ( 可在任務得到 )  <--- 想幾平就幾平
COOL密套 前燈 / 後燈 / 引擎罩 / 導風口 / 頂棚   
藍色噴漆 x3 ( 可在任務得到 )

NO.1 車牌             550萬GB
以上請 自出價錢 我唔再多講  你鐘意議個價你議飽佢

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<---- 有曬成套   

最大RPM+10
                                                     矩 + 10.0 (Nm)
                                                     推進器力度 + 30.0 (%)
                                                     推進器強化 + 24.0 (%)

<---- 我就係要賣呢D =] 唔好理圖入邊既寶石箱 §  -好用-系列唔好理

有意請加我 - 王Anna
MSN : anna789543@hotmail.com
加完再慢慢傾 ^_^"
註 : 如要寄物品價錢需加上200G幣作為郵費

[ 成功交易記錄 ]#2 ( 拉落去 )
回復

-------------------------------------------------------[ 成功交易記錄 ] -------------------------------------------------------
買/賣             買家             賣家             日期                 交易物品               價錢              
賣               RK卐FC             我           28-7-2009         好用的排氣管           50萬GB
賣              nigel奶咀            我           29-7-2009        紅寶石箱子x15       13萬5千GB
賣               小YinG              我           29-7-2009           好用的剎車            80萬GB
賣              風中追月            我           31-7-2009           好用的引擎            85萬GB
賣              旺角車神            我             5-8-2009           好用的輪胎          100萬GB ← 買家提出
買                  我             小囧xdd       31-8-2009         3800M幣[先點後錢] 330萬GB ← 朋友價 -v-"
回復 支持 反對

我推我推我推推推 !
回復 支持 反對

都幾多野買wo
不過我都睇唔岩.........
大力推下先

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
NuclearAsh核灰 -10 無意義回復

查看全部評分

回復 支持 反對

都幾多野買wo
不過我都睇唔岩.........
大力推下先
SUGAR-BB 發表於 29-7-2009 00:39

幫推好似係 無意義回復 扣10分 ..

『光線飛車 交易區』版規 睇啦 =]
------------------------------------------------------
唔知我講呱D野算唔算係呢 ?_?
回復 支持 反對

好用的剎車           85萬GB <---- 八五折 !
寄我plz ^^~
(可平既話..平d都冇所謂咖 xddd)
回復 支持 反對

1# 王Anna haha  anna so gd bo

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
NuclearAsh核灰 -10 無意義回復

查看全部評分

回復 支持 反對

我一推再推 !
回復 支持 反對

大力一推~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

cool裝可唔可以你出...plz